Добрин Добрев: Усещането на хората е, че Разградска област е зле представена в последните няколко Народни събрания

С обновена листа с много нови лица Коалиция „БСП за България” тръгва съм изборите на 2 октомври с цел да се отвоюва мандата, който за последно бе за червените през 2017 г., когато за народен представител бе избран настоящият кмет Денчо Бояджиев.

Целта обяви водачът на листата Добрин Добрев, който е общински лидер на БСП и заместник-кмет на Община Разград. „Колкото и избори да ни отреди избирателят, традиционно от БСП показваме достойни хора, доказали се и винаги готови да работят в името на обществения интерес и в името на подобряване на благосъстоянието на хората от Лудогорието“ – каза Добрев, след като внесе в РИК документите за регистрация на листата.

Половината от включените в листата са жени, половината – мъже, 50% са юристите. Добрев обясни, че парламентът е законодателен орган, който обаче в последно време няма толкова добра слава и затова от БСП залагат на тази експертиза.

Втора в листата е Виргиния Станкова – юрист в Община Разград, родом от Исперих.

Трета в листата е Кремена Радева – финансов експерт, на четвърта позиция е Гретина Колева от Кубрат, на пета IT-специалистът Ибрям Ахмедов от Стражец, на шеста – теологът Павел Русев, на седма – машинният инженер и общински съветник от Разград Ивайло Димитров, на осма юристът и общински съветник от Разград Станислава Русева. Разчитаме на Младежкото обединение на БСП, то трябва да покаже на младите хора, че политиката не бива да е табу за тях, а да са активни и да отстояват позициите си – заяви още Добрев.

„БСП няма от какво да се срамува от участието си в управлението” – категоричен бе Добрев. „Всички видяха, че БСП бе единственият стожер в това управление и нашите представители в Министерски съвет бяха единствените, които извършиха реална политика и бяха опора на другите партии, които сами признаха, че нямат достатъчно опит във вършенето на толкова важни държавни дела. Неслучайно и социалния стълб от мерки, който е изключително важен за преодоляване на тежката зима, беше в приоритетите на БСП. Министрите на БСП показаха, че грижата за хората е изключително важна, продължаваме с идеята за грижа за хората и за бизнеса в тези трудни времена. – каза още Добрев.

Той обяви като цел за БСП отвоюване отново на мястото на народен представител, който да представлява Разградска област. „Усещането на хората е, че Разградска област е зле представена в досегашните Народни събрания. В последните няколко парламента проблемите на хората от Лудогорието не достигнаха до държавните органи, от които зависи тяхното разрешаване. Ние в тази кампания искаме да чуем още веднъж болежките на хората и да гарантираме, че наистина ще бъдем гласът на хората от Лудогорието в 48-мото Народно събрание. Ще търсим консенсус и с останалите народни представители от Разградски регион, но сме убедени, че без представител на БСП от Разградски регион няма толкова добре да бъде чута думата на местните хора.” – завърши Добрев.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *