„Продължаваме Промяната“ обяви цел: Един мандат, но с по-добър резултат от миналия ноември

Седемчленна листа внесоха в РИК-Разград представителите на ПП“Продължаваме Промяната“. Нейният водач Марин Шишев обяви и целта за октомврийските избори – един мандат, но с по-добър резултат от последния вот. Припомняме, че миналия ноември до последно не беше сигурно чий е четвъртият мандат от Разградски регион, но накрая Марин Шишев стана депутат.

Сега отново той води листата, след него е ново лице – Антонела Маринова – митничарка с 25-годишен стаж в тази сфера. На трета позиция е д-р Цветомир Цанков, който бе в листата на ПП и на предишните избори. Четвърта е Галя Ралева, библиотекар, също от предишната листа. На пета позиция е Цветалина Терзиева – учител в ЦПЛР ЦУТНТ-Разград и майстор-занаятчия. На шеста позиция е Евгени Енчев, а на седма – предприемачът Пламен Якимов.

Задачата ни е да си довършим работата, както е мотото на кампанията – заяви още Марин Шишев.

Любопитен момент от регистрацията бе срещата на представителите на ПП с ръководството на ДПС пред сградата на Община Разград, в която се помещава РИК. Тъй като ДПС бяха секунди по-рано от ПП не претендираха да влизат първи, а отстъпиха и изчакаха ДПС да си приключи регистрацията.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *