Млади и успешни хора в листата на ВМРО, кампанията им стартира днес

С водосвет, отслужен от отец Дмитрий Терзи и с фолклорни изпълнения бе открита предизборната кампания на разградската структура на ВМРО-Българско национално движение. Щабът на политическата сила с №21 в бюлетината се намира срещу сградата на РЗИ, пред него днес активисти на партията раздаваха печатното издание на ВМРО – „България“, придружено с още рекламни материали и календари за 2022 г.

 

На откриването областният лидер на партията Евгени Драганов представи листата на ВМРО за 18-ти Разградски регион, като обобщи, че тя включва млади и успешни в бизнеса и културата хора. „ВМРО доказа през годините, че е много лоялен партньор на всички, които се обърнат за подкрепа към политическата сила.“ – заяви Драганов. По думите му и в следващото народно събрание ВМРО ще е лоялен партньор на всички, които припознаят и изпълнят целите на предизборната програма. Драганов припомни и че ВМРО е партия със 128-годишна история – доказала, че е единствена милее за националното обединение, за Велика и Обединена България.

Водач на листата на ВМРО в Разград е 41-годишният Андрей Петков Андреев. Той е родом от Разград, тук е учил и живее. Висшето си образование завършва във Висшето военно училище в Шумен с военна квалификация „Офицер“ и гражданска „Инженер по комуникации“. Една година е служил в Бургас, а след това 8 години в поделението, известно на разградчани като „Тайфуна“, където е бил началник станция. След закриването на поделението работи 3 години в частния бизнес като регионален мениджър на софийска фирма, а от 10 години има собствен застрахователен бизнес и офис за бързи кредити „Армеда“, който функционира с офиси на територията на Разградска и съседни области. Андрей Андреев коментира, че от ВМРО го поканили още преди година. Той споделя идеите на 128-годишната партия. Нарича себе си родолюб, убеден поддръжник е на българските ценности и национални традиции. Очаква хората да направят правилния избор и да гласуват за партии с дългогодишна история, с хора и политици, които могат да дадат много на държавата, за общо обединение, за запазване на традициите.

Втори в листата на ВМРО е Георги Драганов, на трета позиция е Ростислав Касабов, четвърти – Веселин Спасов, пета – Росица Николова.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *