Мирослав Грънчаров: В „Орел“ очакват помощ, за да бъде кварталът чист и подреден

Поредица от предизборни срещи на кандидата на ПП-ДБ за кмет на  Разград Мирослав Грънчаров с жителите на квартал „Орел“ показват, че идеята  за управление с участието на гражданите печели подкрепа.

На импровизираните дискусии хората споделят, че очакват от местната управа  помощ в опазването на реда и чистотата в най-големия жилищен комплекс в града. Идеята на Грънчаров за създаването на общински инспекторат се харесва в квартала. Така тези, които нарушават правилата, замърсяват, повреждат общо имущество, ще бъдат  респектирани. Инспекторите ще са жители на „Орел, те ще разпознават нарушителите и ще усилят контрола, обясни кандидатът за кмет.

Грънчаров повтори и, че общината ще предостави помещение за аптека в комплекса. Ще се отвори и административен офис в квартала, за да се облекчат гражданите, когато ползват услуги от кметството или плащат местните си данъци и такси.

На срещите в квартала е станало ясно, че хората искат в „Орел“ да има  медицински център. Това е проект, който трябва да се обмисли и координира с   други институции, но веднага след изборите ще го поставя за обсъждане, обясни Грънчаров на събеседниците си.

Интересът на гражданите към предизборните срещи с кандидатите на ПП-ДБ показва, че хората разпознават политиците, които са готови да чуят техния глас и това ги прави активни. Нашата цел е да победим апатията, да накараме гражданите да повярват, че като гласуват с бюлетина № 66, те гласуват за себе си, коментира Мирослав Грънчаров.

Срещите в „Орел“ продължават с участието и на кандидатите за общински съветници на ПП-ДБ.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *