Галина Георгиева и кандидати за общински съветници облагородиха зелените площи около читалището в с. Ушинци

През този уикенд кандидати за общински съветници, заедно с кандидата за кмет от ПП ГЕРБ Галина Георгиева организираха доброволна акция по облагородяване на зелените площи около читалището в с. Ушинци.

Окосиха се тревните площи, бяха изрязани клони и храсти, почистено бе мястото около читалището. По време на  акцията жените боядисаха съоръженията за игра – люлки, катерушки и други, на детската площадка, които бяха ръждясали и занемарени. Някои от тях се нуждаеха от заваряване, така че отново мъжката сила на ПП ГЕРБ се включи, за да ги ремонтира и да ги направи годни и безопасни. В момента зелените площи заедно с детската площадка имат съвсем различен вид. Изглеждат свежи, приветливи, здрави и са подходящи децата да могат да играят или заедно с родителите и възрастни хора, просто да си почиват около тях.

Ще продължим да работим за Разград и малките населени места, обещаха доволни от свършеното кандидатите за кмет и общински съветници, които ще бъдат под номер 7 в изборната бюлетина на 29 октомври.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *