Кирил Домусчиев представи „Huvepharma“ на кръгла маса, организирана от Бил Клинтън

Собственикът на компанията „Huvepharma“ Кирил Домусчиев представи фирмата си на кръгла маса, организирана от Clinton Global Initiative (CGI) – ръководена от бившия американски президент Бил Клинтън.

В официалния си профил в социалната мрежа Фейсбук Домусчиев изказа благодарност на Президента Бил Клинтън и Държавния секретар на САЩ Хилъри Клинтън за поканата им да говоря пред лидери от бизнеса и гражданското общество на срещата.

Събитието е било фокусирано върху разрешаване на глобалните климатични проблеми. На срещата Домусчиев е споделил като пример успеха, чрез който ръководената от него компания „Huvepharma“ се стреми към нетно нулево-въглеродно въздействие, без това да повлияе на растежа и стабилността на глобалния й бизнес.

В поста си Домусчиев уверява, че „като член на Консултативния съвет на CGI ще продължа да работя и защитавам позициите изказани от мен на този глобален форум и приканвам колегите си да поемат също ангажименти за разрешаването на глобалните предизвикателства чрез иновации и лидерство“.

Участието на Кирил Домусчиев в този престижен форум е поредно признание в Америка за успешния му бизнес,след като през март неговата компания бе обявена за най-новия член на Консултативния съвет на Президента към Търговската камара на САЩ във Вашингтон.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *