Домусчиев с признание в САЩ

Huvepharma USA вече е част от американския бизнес елит – съобщава на своя Фейсбук профил собственикът на дружеството Кирил Домусчиев.
Дружеството е представено като най-новия член на Консултативния съвет на Президента към Търговската камара на САЩ във Вашингтон. Това се е случило на специален обяд в чест на Домусчиев, даден съвместно от бившия президент и главен изпълнителен директор на Камарата на САЩ Томас Дж. Донохю и Посланик Карол Б. Халет, съветник в Камарата на САЩ. Сред присъстващите са висши директори на Камарата и избрани членове на Борда.
Домусчиев разказва: “За мен беше чест да се обърна към тях, за да подчертая необходимостта от насърчаване на повече чуждестранни инвестиции от Европа в САЩ, и особено от България, за укрепване на трансатлантическите връзки и стимулиране на нови отношения.
Когато стартирахме през 2005 г. в САЩ, нашата първоначална цел беше да навлезем на пазара чрез износ на фармацевтични и здравни продукти за животни на Huvepharma от нашите европейски заводи.
17 години по-късно присъстваме в 6 американски щата с 5 завода и два центъра за научноизследователска и развойна дейност. Нашите продукти се продават в цялата страна. Ние не само се научихме да се конкурираме на този голям пазар, но и да станем водеща компания в бранша. Гордеем се с тези постижения!
Като член на Консултативния съвет на Президента, Huvepharma ще има глас в ексклузивните сесии на Камарата по икономически, сигурност, регулаторни и търговски въпроси с водещи експерти, държавни служители и членове на Конгреса.
Това е признание и чест за целия ни екип и лично за мен!”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *