Кандидатите за Кмет на Разград гласуваха

Повечето от кандидатите за поста Кмет на Община Разград вече посетиха избирателните си секции и оповестиха своя вот, след което чрез социалната мрежа Фейсбук уведомиха и последователите си за това за какво са гласували.

Най-рано пред секцията си бе кандидатът на „Възраждане” Ивелина Ангелова. Ето какво написа след това в профила си:

„Гласувах в моето първо училище “Христо Ботев”. Щастлива бях отново да вляза в него, защото тук бяха моите първи стъпки. Стъпки в изграждането ми като личност, достоен човек и гражданин на Разград!

Затова с трепкащо сърце прекрачих отново прага му, душата ми се изпълни с гордост и умиление. Спомените ме върнаха във време, в което ние, децата на Разград, растяхме в нашия красив град. Град, пълен с добри и интелигентни хора, които искаха да живеят и работят в него.

Смятам, че отново е време за промяна, време за възраждане на нашия град!

Разград заслужава ново начало и правилно управление!”.

Независимият кандидат за кмет Добрин Добрев отиде до избирателната секция заедно със съпругата си. Ето какво сподели след това:

„Гласувах развитието на Разград да продължи.

Нашата любима община трябва да остане неподвластна на политическите кризи, които връхлитат България през последните няколко години.

Убеден съм, че всеки от нас може да вземе решение, да направи избор и да гласува с мъдрост, разум и любов!

За Разград – нашият общ дом.”.

Своя вот даде и кандидатът на Коалиция „Продължаваме промяната-Демократична България” Мирослав Грънчаров. Ето първите му думи след това според пресцентъра на коалицията:

„Гласувах за Разград на по-висока скорост. За сигурна и подредена община, отворена към хората. Гласувах за устойчива бизнессреда, привличане на нови инвеститори с висока добавена стойност и качествени работни места. Излезте и гласувайте! Вашият глас има власт!”.

Кандидатът на партия МИР Калоян Монев бе пред избирателната секция заедно със съпругата и сина си. Ето какво сподели след това:

„Вярвам, че Разград се събужда! Показахме, че можем да отстояваме правата си за чист въздух и вода, за нормален живот.

Днес Разград избира! Днес можем да си върнем отнетото бъдеще! Можем да си върнем подредения дом, за да има бъдеще за децата ни и спокойствие за родителите ни.

Изборите не са въпрос на елементарни сметки, а на принципи, идеи и доверие!

Аз и семейството ми гласувахме именно за това! Нашата обща кауза е Разград!”.

Кандидатът на ДПС Хабибе Расим също гласува в секция в родното си училище. Ето какво написа след това във Фейсбук профила си:

“Гласувах за нови и модерни политики, Разград да бъде млад и зелен европейски град, в който младите хора да имат възможност да се реализират. Гласувах за чиста вода, чиста храна, чист въздух, чиста зелена енергия, и високите технологии , както и включването на свободните и активни граждани във вземането на участие в политическите решения и тяхното реализиране. Време е за ново начало в Община Разград.”

Най-лаконична сред вота си бе кандидатката на ГЕРБ Галина Георгиева:

“Днес гласувах за верния път за развитие на община Разград”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *