„Биовет” зарадва децата на Разград с весел празник около коледната елха

„Биовет” зарадва децата на Разград с весел празник около коледната елха тази вечер.

Още преди началото на тържеството около елхата пред новия производствен корпус на фирмата малчуганите и техните родители бяха посрещани първо със сладка изненада – бонбони на входа, а после се възможност да се запознаят с един от талисманите на футболния „Лудогорец” – орлицата Фортуна. От каравана на шампионския тим пък можеше да си закупят артикули, брандирани с логото на „Лудогорец”, сред които и най-новите картички за автографи, каквито малко по-късно можеха да вземат от своите любимци.

В музикалната програма участваха възпитаници на ЦПЛР Център за работа с деца – певците от школата по поп пеене с ръководител Свилена Дечева Ирем Али и Текин Зекериев и танцьорите от ДТШ”Хорце” с ръководители Румен Иванов и Жулиета Иванова, както и танцьорите от СБК„Шадоус” с ръководители Ирина Стоянова и Иван Стоянов. Танцьорите и от двете формации дадоха на малките зрители кратки уроци по своите танци, и за настроение, а и за да се стоплят в декемврийския ден. Много весел бе и танцът на Розовата панда – близо триметрово плюшено мече от клуб „Фламинго”-Русе.

Малко преди Розовата панда стана много шумно около елхата, макар че тя още не бе грейнала, тъй като децата се зарадваха на футболистите на „Лудогорец”, които пристигнаха с наскоро брандирания по уникален начин автобус. Шампионите застанаха до елхата и заедно с децата на Разград аплодираха Розовата панда, след нейния танц бяха поканени на сцената заето с управителя на „Биовет” и председател на борда на директорите на „Лудогорец” Теменуга Газдова. Тя поздрави децата и техните родители с настъпващите празници, като им пожела здраве и много успехи през следващата година, със същите пожелания се обърна и към момчетата от футболния тим.

Радостни възгласи посрещнаха и Дядо Коледа и неговата Снежанка, той също отправи пожелание и към децата, и към техните любимци.

Елхата, разбира се, грейна в зелено-бели цветове на лампичките, а около нея децата дълго се снимаха и с футболистите, и с Дядо Коледа.

Албум със снимки вижте ТУК.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *