Неправоспособен водач на мотопед на 73 години и 61-годишна жена със същото провинение засякоха в Самуилско

Пътна полиция

Неправоспособен водач на мотопед на 73 години и 61-годишна жена със същото провинение засякоха в Самуилско.

От пресцентъра на ОДМВР-Разград съобщават, че електрически мотопед без регистрационна табела е спрян около 13.10  часа на 27 август в Самуил. При проверката е установено, че превозното средство с мощност 1000 W не е регистрирано по надлежния ред, а 61-годишната водачка от Богомилци е неправоспособна.  По случая е образувано бързо производство.

Мотопед „Пегасос“ пък е спрян по пътя между селата Самуил и Богомилци. В хода на полицейската проверка, извършена около 10 часа на 27 август, е констатирано, че регистрационната табела е издадена за друго превозно средство, а 73-годишният водач от Ясеновец  е неправоспособен. Започнало е досъдебно производство.

Още двама нарушители са засечени по пътищата на Лудогорието през последните дни.

Лек автомобил „Фолксваген“ е спрян около 22.20 часа на 27 август в исперихското село Подайва. В хода на полицейската проверка е установено, че 57-годишният водач шофира след употреба на алкохол. Пробата му с дрегер отчела 3,01 промила. След отказ да  даде кръв за химичен анализ, криминално проявеният и осъждан мъж е задържан в РУ-Исперих. Образувано е бързо производство.

Лек автомобил „Ауди А3“ е спрян за проверка около 2.00 часа на 27 август в Кубрат. Установено е, че колата се управлява  от 23-годишен неправоспособен младеж от Завет. Пробата му с дрегер отчела 1,35 промила. Задържан е в РУ-Кубрат. По случая е образувано бързо производство.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *