Десислава Атанасова от ГЕРБ призова останалите водачи на листи на публичен дебат за приоритетите на Разградска област

Водачът на кандидат-депутатската листа на ГЕРБ-СДС за Разградски регион Десислава Атанасова призова останалите водачи на листи на публичен дебат за приоритетите на Разградска област. Това стана непосредствено след като днес бяха подадени документите за регистрация на политическата сила в Районната избирателна комисия, което пък се случи при търсена, но и случайна символика. Атанасова, вторият в листата Гюнай Хюсмен и областният лидер Владимир Димитров дойдоха в РИК точно в 13,00 ч., оказа се, че и в регистъра на комисията са под №13, макар в официалната информация на сайта на РИК да има само 4 регистрации. От ГЕРБ добавиха елементи на символика и с рождената дата на лидера си Бойко Борисов – 13 юни и с номера, с който играе той като централен нападател в “Бистришките тигри” – 13.

Футболната терминология продължи и след подаването на документите в РИК. Областният координатор Владимир Димитров заяви, че когато отборът е печеливш, не се правят промени и съобщи, че листата не е променяна. На практика тя е същата като за миналогодишните избори през април и юли, а с ноемврийските има една разлика. На първа позиция е Десислава Атанасова – депутат в 7 парламента досега. Втори е Гюнай Хюсмен – бившият областен управител, който също натрупа парламентарен опит вече в 3 Народни събрания. На трета позиция е бившият областен управител, заместник областен управител и заместник-кмет, а сега зам.-директор на ПГТС”Христо Смирненски” Галина Георгиева. Четвърти е областният лидер Владимир Димитров, пета е педиатърът д-р Зоя Велкова, шеста е доскорошната директорка на Областна дирекция „Земеделие” Валентина Френкева, седми е бизнесменът от Кубрат Красимир Христов, а осми учителят от Лозница Айдън Шабанов.

„За пореден път хората, които сме се доказали в този отбор, тръгваме заедно с цел да подобрим резултата си, но без да залагаме конкретни стойности, целта ни е да се противопоставим на апатията и хаоса, които настанаха през последната година и половина” – заяви водачът на листата Десислава Атанасова. Тя бе категорична, че в листата на ГЕРБ-СДС са хора, които познават  проблемите на Разград и на областта, които са се доказали включително през последната година и половина като достатъчно разумна, експертна, знаеща и можеща опозиция.

„Считам, че тези, които ни избират – нашите работодатели – се нагледаха на всякакви експерименти и ще заложат на опита, на знанията и на хората, които могат да се справят с кризи – ГЕРБ-СДС” – завърши  Атанасова.

„Ще водим позитивна и толерантна предизборна кампания и призовавам така да направят и останалите участници във вота” – каза Гюнай Хюсмен. Той също заяви, че целта на ГЕРБ-СДС в Разградско не е да достигне определена бройка гласове, а да спечели душите и сърцата на хората, след като „през последния си мандат се доказахме, че сме сериозна партия, работихме за областта и постигнахме твърде много”. По думите му подкрепата на хората за ГЕРБ-СДС ще върне България в нормалното русло, „да продължим да строим и с всяка изминала седмица да сме все повече европейци” – заяви още Гюнай Хюсмен.

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *