“Цървена звезда” спечели турнира “Vivacom CUP”

Заместник-кметът и изпълняващ функциите Кмет на Община Разград Добрин Добрев приветства участниците във футболния турнир „VIVACOM CUP” и връчи една от наградите днес. Това съобщават от пресслужбата на местната управа.

Турнирът се организира от ПФК”Лудогорец 1945”, в него участваха четири отбора набор 2007 г. от водещи школи на Балканския полуостров.

На официалната церемония по награждаването, която както и мачовете през последните 3 дни, се състоя на тренировъчната база „Гнездо на Орли”, г-н Добрев пожела на младите футболисти да трупат още спортни постижения и да се срещнат след няколко години на терена и в Шампионска лига. Заместник-кметът Добрин Добрев поздрави и организаторите от десеткратния шампион на България, като увери, че Община Разград преживява вълненията от създаването на проекта и приветства и развитието на Детско-юношеската школа.

Заместник-кметът Добрин Добрев връчи купата на отбора, класиран на трето място – на домакините от ПФК”Лудогорец 1945”.

Победители в турнира са момчетата от „Цървена звезда”-Сърбия, те получиха купата от Тодор Тодоров – представител на спонсора Vivacom. Класираните на второ място – от Академия Хаджи, Румъния – получиха купата от областния управител Иван Борисов, а изпълнителният директор на „Лудогорец” Ангел Петричев връчи купата за четвърто място на „New Stars”, Северна Македония. На финала на турнира бяха връчени и индивидуални награди. Доскорошният вратар на „Лудогорец” Владислав Стоянов връчи наградата на най-добрия вратар на турнира Павле Беконя от „Цървена звезда”, а легендарният Козмин Моци награди най-добрия защитник – Александър Валеков от „Лудогорец”. Директорът на Детско-юношеската академия Радослав Комитов връчи приза на най-полезния играч Ваня Маринкович от „Цървена звезда”, а скаута в школата Валентин Станчев – на най-добрия нападател Доикару Юстин. Тодор Тодоров от Vivacom връчи Наградата за феърплей на отбора на „New Stars”, Северна Македония.

 

 

Loading

One Reply to ““Цървена звезда” спечели турнира “Vivacom CUP””

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *