1 900 000 лева отпусна правителството за ремонт на “Априлско въстание”

Кметът на Община Разград Денчо Бояджиев се срещна днес преди заседанието на Министерски съвет с министър-председателя Бойко Борисов във връзка с необходимостта от отпускане на средства за ремонт на бул. „Априлско въстание“ в Разград. Това съобщават от пресцентъра на Община Разград.

Премиерът представи пред г-н Бояджиев проект за решение, с което правителството да отпусне 1 000 000 лева за ремонт на невралгичния участък. По време на разговора обаче Кметът Бояджиев сподели, че за подобряване на основната част от пътната инфраструктура в Разград –  „Априлско въстание“ – е нужна значително по-голяма сума и премиерът Борисов прие неговите аргументи.

Така по-късно в Постановлението на Министерски съвет, с което се отпускат целево общо 9 милиона лева за няколко български общини, на Община Разград за ремонт на бул. „Априлско въстание“ отпусната сума е 1 900 000 лева.

 1,093 total views,  2 views today

One Reply to “1 900 000 лева отпусна правителството за ремонт на “Априлско въстание””

  1. Денчо брат. Остай поне 200 000 за пътя че е много зле. Чупих сеата за 3 месеца. то е ясно че другите ще ги вкараш в пенсионния фонд

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *