Бивш областен лидер на Младежи ГЕРБ поведе листата на Цветанов в Разград

Бившият областен лидер на Младежи ГЕРБ Димитър Стефанов поведе листата на ПП“Републиканци за България“.

Решението е от проведено вчера заседание на Изпълнителния съвет на политическата сила, на което са обсъдени, приети и утвърдени водачите на листите за предстоящите парламентарни избори. Председателят и зам.-председателят на „Републиканци за България“ Цветан Цветанов и Павел Вълнев са се включили в срещата от Вашингтон, където са на работно посещение. В срещата, която е осъществена чрез платформата Zoom, взеха участие представителите на Изпълнителния и Контролния съвет на партията.

На сайта на „Републиканци за България“ Димитър Стефанов е представен накратко като 39-годишен, работи в международни компании в сферата на търговията и в момента е треньор по баскетбол.
Той обаче бе известен като активист на ГЕРБ в първите годни от създаването на политическата сила. Бе областен лидер на Младежи ГЕРБ, по-късно организационен секретар на общинската структура на ГЕРБ в Разград, бе и един мандат общински съветник. През последните години обаче се оказа един от представителите на вътрешната опозиция в управляващата партия, като на номинационното събрание преди местните избори през 2019 г. бе единственият, който не подкрепи кандидатурата за кмет на по-късно изгубили изборите Валентин Василев. Стефанов бе и единственият неодобрен кандидат за общински съветник.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *