Трудна, но сладка победа срещу „Дунав” и „Вълци-Разград” са на финал утре в зала „Абритус”

Трудна, но сладка победа извоюваха 13-годишните момичета от СКБ”Вълци-Разград”срещу „Дунав 2016”-Русе и ще играят финал на зала „Абритус”. Шампионският мач е срещу утвърдената школа на „Рилски спортист”-Самоков. Срещата започва в 15,00 ч. утре, 23 юни, петък.

Полуфиналът с „Дунав” бе много оспорван, като в първите две части момичетата от Русе водеха, в третата разградчанки поведоха в резултата, но в края й отново отстъпиха. В четвъртата част обаче момичетата на Пенко Стойчев бяха безмилостни и победиха с краен резултат 54:48.

Както и в първия им мач вчера в публиката ги подкрепяха не само техните близки и приятели, а и ветерани  от различни успешни баскетболни поколения – Илиян Йорданов-Пилето, Пламен Панчев, Стефан Данаилов, Марин Кинов, Димитър Стефанов и други. Вчера в публиката бе и звездата от „Игри на волята” Веско Панчев, който също е баскетболен ветеран. Интерес се наблюдава и от местната власт. Днес в залата успешното представяне на „Вълци-Разград аплодираше заместник-кметът Добрин Добрев заедно с общинския съветник Любомир Райчев. Райчев бе и вчера в залата, както и колегите му общински съветници Джипо Джипов и Валентин Василев.

Още снимки вижте ТУК.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *