С „Търновската царица“ ТМЦ-Разград отбеляза Международния ден на театъра

С представяне на спектакъла „Търновската царица“ Театрално-музикален център-Разград отбеляза Международния ден на театъра вчера. Представлението се игра за пръв път след 2 години.

“Пожелавам на всички ни вдъхновение, пълни театрални салони и нестихващи аплодисменти, защото те са нашия стимул! Благодарим ви, уважаема публика, че ни останахте верни и отново сте в салона! Защото Той – Театърът – ще  продължи да вълнува, възпитава, провокира и сближава, докато ви има вас, нашата публика!” – това заяви след спектакъла директорът на ТМЦ Таня Карбова.

Пред препълнената зала беше прочетен и поздравителен адрес от Кмета на Община Разград Денчо Бояджиев и Председателя на Общински съвет Стоян Ненчев.

След края на спектакъла актьорският състав уважи 6 “В” и 6 “Г” класове от ОУ “Васил Левски”, както и техните преподаватели г-жа Василева и г-жа Македонска и се срещна с тях, за да им разкаже повече за магията на театъра.

Всеки един актьор сподели защо е избрал да поеме по трудния, но и вълшебен път на театъра. Гост-актьорът и любима актриса на България Елена Петрова ги поощри да следват мечтите си и да се борят за тях.

Театрално-музикален център ще продължи инициативата за провеждане на подобни срещи, които имат за цел да запознаят младите хора отвътре с театъра и неговото тайнство!

Друга новост, която съпътства професионалния празник на Театъра, е въвеждането на възможност да се закупуват онлайн билети за постановките на ТМЦ-Разград. Резервацията се случва изключително лесно, чрез онлайн платформа за продажба на билети www.entase.bg

Първите зрители, закупили билети по иновативния за ТМЦ Разград начин, получиха своите билети на промоционална цена.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *