Седем пожара, в трите изгоря имущество

Седем пожара са гасили огнеборците от Разградско вчера – съобщават от РД“Пожарна безопасност и защита на населението“. При три от инцидентите са нанесени материални щети, а единият от тях се разследва от полицията.

Той е станал в недвижим имот на ул. „Тимок“ в квартал „Дряново“ в град Кубрат. Сигналът е получен около 14.40 часа на 17 юли. Изгоряла е покривната конструкция на имота, както и намираща се в непосредствена близост нива с площ 10 дка с небалирана слама. Пламъците тръгнали от близкото сметище. Огънят е потушен от дежурната смяна на РСПБЗН-Кубрат. По случая е образувано досъдебно производство.

В 20,16 ч. е пламнала дърводелска работилница в Лозница. Огънят унищожил 20 кв.м. покривна конструкция, банциг и дърводелски инструменти.

В 21,24 ч. пък възникнал пожар в къща на ул. Ивайло“ в село Кривица. Огънят унищожил черна и бяла компютърна техника, ПВЦ-дограма, опушил и 100 кв.м. стени.

Не са нанесли щети пожари, възникнали през деня в сухи треви в землището на Езерче, сухи треви край село Бели Лом, стърнище край Раковски и сухи треви в землището на Мъдрево.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *