Пияни шофьори срещат препятствия: в Благоево – стълб, в Исперих – ограда

За два пътни инцидента, предизвикани от пияни шофьори, срещнали неочаквани за тях препятствия, съобщават от пресцентъра на ОДМВР-Разград.

Пиян водач се удари в бетонен стълб в разградското село Благоево. Пътно-транспортното произшествие станало около 22.10 часа на 25 април. 29-годишният водач на лек автомобил „Ровър 214“ изгубил контрол над колата по улица „Христо Ботев“ и се блъснал в стълба. Пристигналите на местопроизшествието пътни полицаи тествали шофьора за употреба на алкохол. Дрегерът отчел 2,14 промила. Мъжът отказал кръвна проба. Задържан е в РУ-Разград. По случая се води досъдебно производство

20-годишен водач от град Исперих катастрофирал в ограда на къща на улица „Ал.Стамболийски“. Инцидентът е станал около 01.10 часа на 26 април. При извършване на маневра „ляв завой“, младежът изгубил контрол над управлявания от него „Форд Фокус“ и се блъснал в оградата на частен дом. При проверката на място е установено, че той шофира след употреба на алкохол. Пробата с дрегер отчела 1,37 промила. Образувано е бързо производство.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *