Нарушители на пътя: пиян с кола, дрогиран със скутер и неправоспособен с мотопед

Пътна полиция

Трима нарушители за засечени по пътищата на Лудогорието през последното денонощие – става ясно от информационния бюлетин на ОДМВР-Разград.

Лек автомобил „Рено Меган“ е спрян за проверка по бул. „Априлско въстание“ в Разград. Около 0.45 часа на 27 юли е установено, че 50-годишният водач от село Каменар шофира след употреба на алкохол. Пробата му с дрегер отчела 1,31 промила. Взета е и кръв за химичен анализ. Мъжът е задържан в РУ-Разград.

Електрически двуколесен скутер без регистрационна табела е спрян около 12.30 часа на 26 юли в град Исперих. Лишеният от право да управлява МПС 41-годишен водач е тестван за употреба на наркотични вещества. Резултатът от „Drug test 5000“ се оказал положителен на кокаин. Криминално проявеният и осъждан мъж отказал да даде кръв за химичен анализ. Задържан е в РУ-Исперих.

Мотопед „Пежо“ е спрян около 17.30 часа на 26 юли по улица „Перистър“ в Разград. В хода на полицейската проверка е установено, че 41-годишният водач е неправоспособен, а превозното средство не е регистрирано по надлежния ред.

И по трите случая са образувани бързи производства.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *