Народният представител Марин Шишев: Честит празник на тези, които с амбиция и желание градят храма на просветата и духовността!

Уважаеми жители на Разградска област!
Скъпи учители, учени и творци!
Мили ученици и студенти!
Чест е за мен да Ви поздравя най-сърдечно с 24 май – Денят на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност.
Денят, в който отдаваме своята почит и уважение към делото на светите братя равноапостоли Кирил и Методий, създали Азбуката. Денят, в който тачим всички техни следовници, развивали българската книжовност през вековете.
Честит 24 май на учителите, учените и творците, които всеотдайно и търпеливо, с амбиция и желание градите храма на просветата и духовността! Ограмотявате подрастващото поколение и създавате у младите хора усет към словото, към неговата сила и магия и към съхраняване и развиване на българската култура, традиции и обичаи.
Скъпи студенти и ученици, поздравявам и Вас с настъпването на празника и Ви желая светлина по пътя към сбъдването на мечтите ви за щастлив живот! Нека всички посрещнем този най-български празник със самочувствие и гордост! Бъдете здрави! Бъдете благословени! Бъдете дръзновени и успешни!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!
Марин Шишев
Народен представител от Разградски регион от ПГ на „Продължаваме промяната”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *