Продължават изкопните работи по проекта за подмяна на водопроводите в Доброшката махала, ето по кои улици през следващата седмица  

И през следващата седмица продължават изкопните работи от първия етап от проекта „Реконструкция на улични водопроводи и сградни отклонения в югозападната част на град Разград“.

Работниците от фирмата-изпълнител ДЗЗД“СКС-06“ ще работят между 13 и 19 май в следните участъци: ул. „Сребърна“, ул. „Мидия“, ул. „Абоба“, ул. „Ахелой“, ул. „Александър Стамболийски“ и ул. „Люлебургас“ – от кръстовището с ул. „Костур“ до хотел „Акцент“. Възможно е при необходимост част от участъците да бъдат временно затворени за движение, за което ще бъде обявена информация своевременно.

Община Разград се обръща към живеещите в районите, където ще се извършват ремонтни дейности, с молба да оказват съдействие като преместват автомобилите си от участъците, в които се работи.

Припомняме, че етап 1 е най-големият от петте етапа по проекта „Реконструкция на улични водопроводи и сградни отклонения в югозападната част на град Разград“, включа подмяна на 5473 метра водопроводи, касае захранването на 370 имота в района. В Доброшката махала водопроводите не бяха подменяни от повече от 50 години и загубите на вода надминаваха 70%.

Община Разград се извинява на гражданите за временните неудобства във връзка с ремонта.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *