Над 50 000 артикула в новия строителен хипермаркет „Алфа”, работи от днес

Над 50 000 артикула можем да намерим в новия строителен хипермаркет „Алфа”, който заработи от днес с доста интересни оферти за разградчани.

Гости на официалното му откриване бяха кметът на Община Разград Денчо Бояджиев и екипът му – заместниците Добрин Добрев, Мирослав Грънчаров, Полина Иванова и Руска Вътева и секретарят Нели Добрева, както и Областният управител Гюнай Хюсмен.

Кметът Денчо Бояджиев поздрави съдружниците в „Алфа Трейд”ООД Валентин Христов, Мартин Нешев и Христо Христов за куража при реализирането на тази смела инвестиция. Г-н Бояджиев припомни старта на самата бизнес зона – през 2006 г., когато с европейски средства военната зона започна да се превръща в индустриален център с различни производства и услуги и в който вече останаха само няколко незастроени терени. „Доволен и щастлив съм, че финализираме това, което започнахме” – заяви Кметът. Той допълни, че хипермаркетът, в който разградчани могат да намерят всичко необходимо за строителство и поддръжка на жилището, е едно от бижутата на бизнес зоната. Пожела на тримата съдружници много успехи и просперитет, а на разградчани – откриване на още много тава обекти, за да се развива градът.

Областният управител Гюнай Хюсмен сподели, че с размера и асортимента си хипермаркетът надминава големите палати в Международния Пловдивски панаир. Той също поздрави тримата съдружници за смелата инвестиция и се обърна към жителите на града да пазаруват в хипермаркет „Алфа”, да предпочетат родното, защото така подпомагат местния бизнес.

Управителят на обекта Валентин Христов разказа, че хипермаркетът е изграден благодарение на партньорите и строителите, все разградски фирми. „За нас е важно да се развиват фирмите в Разград, а така и градът като цяло” – категоричен бе той.

Хипермаркетът бе открит с тържествен водосвет за благоденствие на новото начинание и за здраве на служителите на хипермаркета, партньорите и гости водосвет. Отслужи го архиерейският наместник отец Георги, а лентата прерязаха управителят на магазина Валентин Христов, Кметът Денчо Бояджиев и Областният управител Гюнай Хюсмен.

„Дом за всички – всичко за дома“ – е логото на строителен хипермаркет „Алфа”. Той е изграден за близо 2 години в  сграда на две нива, със застроена площ от 2200 кв.м, и асортимент от над 50 000 артикула. В първия му работен ден клиентите ползват 15% отстъпка, имат и право на участие в томбола, която ще се тегли на Димитровден, а също и да завъртят „Колело на късмета” с над 200 награди. За малките посетители в зимната градина имаше и аниматори.

Работно време   на хипермаркет „АЛФА“  с клиенти е от , от 8 до 18 часа от понеделник до събота включително.

А ето част от артикулите, доставчиците и марките, които можете да намерите в хипермаркета:

Евромастер Импорт-Експорт ООД – професионални и хоби инструменти, с над 6000 артикули от 8 утвърдени търговски марки. (RAIDER, TOPMASTER, MAKALON, TOPCHROME, TOP GARDEN, TOPSTRONG, GADGET, BASIC)

Жози-Трейд – пълна ВИК гама от световни производители

Хардекс – консумативи и инструменти за боядисване и фаянс

Витекс – България, тониращ център с над 2 000 цветове

ЕКОН 91 – производител на български бои и лакове под брандове Кастело, Пастело и Фортуна

Ел Марк – производство и внос на ел.апаратура

Вива Лукс – Всичко за осветлението

Ин Хаус –  стоки за дома,български и внос на световни производители

Алфа хим – производител на ПВЦ и алуминиева дограма вносител на ролетни и секционни врати,тенти и щори

М-пак – производство на стъклопакети, встрани и фюзинг

Судал – пени, силикони, строителна химия. Бранд “Декин”

Интер керамик – Всичко за банята

Теси – бойлери и ел.нагревателни уреди

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *