Млада разградчанка има нужда от подкрепа за лечение

34-годишната Нина Благоева от Разград има нужда от подкрепа за лечението си – съобщиха нейни близки.

Те призовават съгражданите ни да подпомогнат финансово лечението на жената на обявената по-долу банкова сметка, приятелите и близките й подготвят поставянето на кутии в търговски обекти и обществени сгради, където също да се събират средства за Нина. Кутии вече има в ДГ”Васил Левски”-Разград и в механа “Българе”. Къде още има кутии може да видите ето ТУК.

След повече от година неадекватно лечение на симптоматика в Шумен, през декември 2019-та Нина получава ужасната диагноза рак на шийката на матката в София и е спешно оперирана от радикална хистеректомия. Уви, вече твърде късно, болестта е разпространена с разсейки по лимфните възли и стомаха – разказват нейните близки. От тогава борбата е непрекъсната и жестока. Усложненията идват внезапно едно след друго, като Нина вече има 5 операции зад гърба си, стоми на бъбреци, черен дроб, стомах, тромбоза на десния крак и общо 8 курса химиотерапии.

От септември тази година вече се лекува в болница Анадолу, Турция, където най-после близките й получават надежда, за която да се борят. През изминалата седмица Нина започна нова, агресивна терапия и, макар да е още твърде рано за резултати, успя да избегне следващата операция.

В момента Нина е хоспитализирана и под наблюдение, докато не се стабилизира и започне да се храни редовно и нормално. Текущата й сметка в болницата е над 15 000лв. и, макар по-голямата част да е платена, извънболничните разходи започват да стават недостижими. Необходими са средства за постоянните пътувания, хотел, текущи разходи, консумативи за Нина и т.н.

Банкова сметка: BG77FINV91501017383822

Титуляр: Благой Иванов Благоев

PayPal: https://www.paypal.me/blagoevi

Близките благодарят на всички, които се отзоват на апела за помощ!

Loading

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *