Мирослав Грънчаров:  Хората са се наслушали на обещания, искат подредена община

Десетките  срещи с граждани, които  организираме по време на предизборната кампания показват ясно две тенденции:

Хората са се наслушали на обещания и не искат нова порция намерения за неопределеното бъдеще.

Гражданите споделят съвсем конкретни  проблеми от тяхното ежедневие и настояват те да се решат без отлагане.

В препълнената с хора зала в село Мортагоново мъж призна, че  преди 18 години на предизборно събрание  в селото кандидат за кмет обещал да асфалтира тяхната улица и го избрали. Там още няма асфалт, а сред калта и локвите живеят 18 семейства, има много деца.

Ние не само газим кал, за да идем до центъра на Мортагоново, но и не можем да идем с обществен транспорт до Разград, защото такъв няма. Работим в болницата в града, а няма с какво да стигнем до работа, оплакват се местните хора.

В Дряновец хората искат да се отвори лекарски кабинет, за да не търсят медицинска помощ в града. На пазара в Разград пък се оплакват, че десетилетия нямат къде да паркират.

Всички тези проблеми  имат  конкретни решения. На метри от пазара има свободен терен, много подходящ за паркинг. По селата има помещения, които да се превърнат в здравни кабинети, асфалтирането може да се планира и хората да знаят, кога ще се случи то на тяхната улица.

За да има предвидимост и обещанията да се изпълняват  администрацията трябва да  работи по план, да има контрол и ясна отговорност.

Имам план и екип, програмата ми е конкретна. Това се убедиха хората, на които  в началото на седмицата подарихме  първите броеве от предизборния вестник на коалиция ПП-ДБ за Разград.

Заедно с депутатите Антоанета Цонева и Надежда Йорданова избрахме първата ни обиколка с изданието  да бъде на пазара. Видяхме, че разградчани искат да научат повече за това как ще управляваме общината.

Гражданите искат подредена община, обърната към хората. Като кандидат на коалицията ПП-ДБ, която е първа политическа сила в Разград, аз ще работя това да се случи.

Мирослав Грънчаров, кандидат за кмет на Община Разград от Коалиция “Продължаваме промяната – Демократична България”

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *