Мирослав Грънчаров: Хората на Разград показаха, че искат нова енергия за града

С гласуването си в неделя, ние показахме, че сме устойчиво мнозинство от граждани, които са направили своя ценностен избор и активно се стремим към промени, които да помогнат на Разград да тръгне напред по бързата писта.

Това заяви водачът в надпреварата за кмет на Разград Мирослав Грънчаров. Кандидатът на “Продължаваме Промяната – Демократична България” получи подкрепата на 23,70% от гласуващите в Разград и влиза във втория тур на изборите с над 5% преднина пред втория кандидат.

Мирослав Грънчаров благодари на всички свои съграждани, които излязоха до урните в неделя. С подкрепата на над 4000 разградчани ПП-ДБ ще има най-много представители в местния парламент – 9.

“Изказвам най-искрената си и дъблока благодарност към хората, които повярваха на мен и на моите съмишленици и на първия тур подкрепиха нас, кандидатите на коалиция ПП-ДБ”, заяви Грънчаров.

ПП-ДБ, която на последните парламентарни избори стана първа политическа сила в община Разград, запазва позициите си на партия с най-високо доверие сред избирателите и след вота в неделя. Благодарение на силната подкрепа на хората ПП ще бъде първа сила в общинския съвет.

“Тези резултати не са просто изборен успех за партиите в коалицията. Това е постижение на цялата демократична общност в Разград, огромен успех за хората, които искат нашата община да се развива по европейски модел”, каза Грънчаров.

На изборите за местна власт ПП-ДБ издигна 14 кандидати за селски кметове в община Разград. Двама от тях спечелиха още на първи тур и вече имаме кметове в Ушинци – Иван Димитров и в Просторно – Ивелин Господинов. В Гецово, Осенец, Пороище и Ясеновец отиваме на балотаж.

“Убеден съм, че идната неделя Вашата подкрепа за мен и кандидатите за кметове на ПП-ДБ в Гецово, Осенец, Пороище и Ясеновец ще бъде още по силна и категорична. Разград има нужда от нова енергия и ние сме тези, които носим промяната!”, заяви Грънчаров.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *