Крисия стартира в „Като две капки вода” от седма позиция

17-годишната разградчанка Крисия Тодорова стартира участието си в десетото издание на един от най-популярните телевизионни формати „Като две капки вода” от седма позиция. В историята на предаването за имитация на музикални изпълнения тя е най-младият участник, нейни конкуренти са певиците: Анелия, Алисия, Есил Дюран и Марияна Попова и актьорите: Краси Радков, Моню Монев, Дарин Ангелов, Александър Сано и Руслан Мъйнов.

В първия концерт от предаването Крисия бе избрала да изпълни „Un-Break My Heart“ на Тони Бракстън. Не получи високи оценки от журито, от съперниците й точки й даде само Есил Дюран, благодарение на публиката обаче бе класирана на седма позиция.

Бутонът на късмета отреди Крисия да пее следващия понеделник песен на Бритни Спиърс.

През миналата година Крисия участва в друго шоу по Нова ТВ. В “Маскираният певец” тя остана на второ място.

Крисия е възпитаник на Класа по поп пеене на Свилена Дечева в Центъра за работа с деца в Разград. С подготовката от извънучилищната форма проби в „Шоуто на Слави“ и стана любимка на цяла България, а през 2014 г. заедно с пианистите Хасан и Ибрахим Игнатови представи страната ни на „Детска Евровизия“. Изпълнението им на песен „Детска планета“ ги класира на второ място, каквото постижение до този момент – в изданията на Евровизията за възрасти и за деца България нямаше. Крисия е носител на отличието на Община Разград за принос в развитието на културния живот в Общината „Златен Пегас“, получи отличието, когато бе на 9 години. В момента Крисия е ученичка в Музикалното училище в София.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *