Крисия събра овациите на публика и жури, но друг български представител на Евровизия победи в „Маскираният певец“

Разградчанката Крисия Тодорова събра овациите на публиката и журито в „Маскираният певец“, но друга българска представителка в конкурса „Евровизия“ спечели формата – Виктория Георгиева.

17-годишната изпълнителка се криеше под маската на Гъбарко и едва в последните няколко издания на предаването журито започна да се досеща, че това е Крисия. Сред уликите, които бяха представени по време на предишни предавания, бяха: любовта й към Орлите(Лудогорец), това, че в семейството са три сестри, любимото число – 2 по второто място на „Детската Евровизия“ през 2014 г., което остава едно от двете най-добри български постижения в този международен конкурс.

Журито – Азис, Алекс Раева, Марта Вачкова и Владимир Пенев – достигна по-късно до разкритието, че Гъбарко е Крисия, най-вече заради добрата актьорска игра на талантливата изпълнителка, тъй като певческите й качества са безспорни. Членовете на журито я поздравиха за плътния актьорски образ, изграден от нея от началото на предаването до финала, който завърши с общо изпълнение на песента на „Бони М“ „Разпутин“ от тримата финалисти: Миро, Крисия и Виктория Георгиева.

Крисия е възпитаник на Класа по поп пеене на Свилена Дечева в Центъра за работа с деца в Разград. С подготовката от извънучилищната форма проби в „Шоуто на Слави“ и стана любимка на цяла България, а през 2014 г. заедно с пианистите Хасан и Ибрахим Игнатови представи страната ни на „Детска Евровизия“. Изпълнението им на песен „Детска планета“ ги класира на второ място, каквото постижение до този момент – в изданията на Евровизията за възрасти и за деца България нямаше. Крисия е носител на отличието на Община Разград за принос в развитието на културния живот в Общината „Златен Пегас“, получи отличието, когато бе на 9 години. В момента Крисия е ученичка в Музикалното училище в София и продължава да развива певческия си талант, а както всички се увериха вече е и добра актриса.

3 Replies to “Крисия събра овациите на публика и жури, но друг български представител на Евровизия победи в „Маскираният певец“”

  1. Защо Криси е на това професионално ниво ?
    Само за това , че е от Разград

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *