Кандидати за общински съветници от листата на Местна коалиция „БСП за България, ВМРО – БНД“

Един от основните приоритети в програмата за управление на Местна коалиция „БСП за България, ВМРО – БНД“, както и са кандидата за кмет, който тя подкрепя – издигнатият от Инициативен комитет Добрин Добрев, за следващите 4 години е утвърждаването на общината като все по-значим духовен и културен център. Водещата роля за постигането на тези цели ще имат представители на образованието, науката и културата.

Нашите кандидати, които работят в сферата, която ни издига над материалното и делничното и ни прави по-подготвени, знаещи, можещи и по-добри са:

– Елка Александрова Неделчева е филолог и директор на  ОУ „Георги  С. Раковски“ в село Раковски. Освен в образованието, има солиден опит в общинската и държавната администрация. Била е общински съветник през два мандата и председател на групата съветници на  БСП. Семейна, с две деца.

Евгени Гутев Драганов е завършил е СУ „Св. Климент Охридски“ със специалност история и география и е директор на ЦПРЛ Общежитие за средношколци – Разград. Бил е заместник областен управител на област Разград. Коалиционен партньор от ВМРО.

Емилия Вълчева Станкова е математик по образование, с дългогодишен стаж като преподавател. Въвела е хиляди деца в тайните на най-точната наука. Станкова е експерт по математика в РИО-Разград, от 2003 г. е учител в ППМГ „Акад. Никола Обрешков“ – Разград и е от гражданската квота.

Росица Николова  Николова е дългогодишен учител по история и география в ОУ „Д-р Петър Берон“ – село Осенец, коалиционен партньор от ВМРО.

Павел Стефанов Русев завършил теология в СУ „Св. Климент Охридски“, продължава образованието си в магистърска програма „Културно-историческо наследство и туризъм“ към Шуменския университет „Константин Преславски“. Председател е на Общинския съвет на Младежкото обединение в БСП, член на Националния съвет на Младежкото обединение.

Диян Стефанов Колев е студент в Академията по музикално и танцово изкуство в Пловдив, специалност „Българска народна хореография“, артист-балетист в Ансамбъл „Тракия“, член на БСП.

– Цветелина Валериевна Кожанова – Енчева  е филолог по образование, с опит в частния бизнес. Член е на БСП.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *