И „Възраждане“ издигна жена за кмет на Разград

И партия „Възраждане“ издигна жена за кандидат за кмет на Община Разград.

Ивелина Ангелова се регистрира лично днес следобед в Общинската избирателна комисия. Тя е инженер химик по образование, 15 години е работила по специалността си във фирма „Диамант“, от които 10 е била началник цех „Декорация“. След това е завършила и втора икономическа магистратура, заедно със съпруга си е работила и в частния бизнес. Ангелова е майка на един от кандидатите за народни представители от „Възраждане“ на последните парламентарни избори Станислав Ангелов – банкер в Люксембург. Името й нашумя след като тя и нейни съпартийци се появиха на предизборно събитие на Коалиция „Продължаваме промяната-Демократична България“ и се опитаха да агитират за своята политическа сила, което бе възприето като провокация от страна на организаторите и предизвика скандал между двете агитки, в който Ангелова дейно участва.

Ивелина Ангелова коментира, че нейната мотивация да участва във вота е това, че има неща, които трябва да се свършат не само в общината, но и в държавата ни. „Има проблеми, които трябва да се решават първо в държавата, най-големият е обезлюдяването на държавата и това, че младите хора търсят реализация в чужбина. Той води до това, че липсва добра работна ръка и постъпления във фондовете. В Разград са още по-задълбочени тези проблеми, те са малко по-малко осезаеми в големите градове.“ – допълни още Ангелова.

Тя е и водач на листата с кандидати за общински съветници на „Възраждане”. Ето кого включва тя:

1Ивелина Любомирова Ангелова
2Ивайло Иванов Хъневски
3Деян Михайлов Дацев
4Валери Лазаров Великов
5Светла Георгиева Чавеева
6Максим Михайлов Балтаджиев
7Стела Боянова Куртева
8Росица Стефанова Йорданова
9Доротея Сталинова Маринова-Иванова
10Радостина Станева Василева
11Димитър Минков Димитров

Политическата сила издига и двама кандидати за кметове на села: Димитър Нейков Димитров – на Осенец и Радостина Станева Василева – на Дряновец.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *