ДПС: Вярваме, че ще успеем с Хабибе Расим не само да сме на балотаж, а и ще се борим за кметското място в Разград

„Вярваме, че ще успеем с Хабибе Расим не само да сме на балотаж, а и ще се борим за кметското място в Разград“. Това заяви след регистрацията на кандидатите на ДПС за местния вот на 29 октомври общинският лидер на Движението Али Назмиев.

Той съобщи, че ДПС внася 33-членна листа с представители на всички сфери на обществения живот. По думите му това е вероятно най-младата листа в област Разград със средна възраст 48 години. Има превес на жените в листата, те са 52% от кандидатите. „Знаем, че жените казват последната дума“ – обясни Назмиев.

Той изрази оптимизъм, че кандидатурата на Хабибе Расим ще е успешна за ДПС, мотивира се, че тя е натрупала достатъчно опит в местната власт.

Самата Хабибе Расим също припомни, че е работила и в местната, е в държавната администрация, има опит и в частния сектор. „В работата си като заместник-кмет на Община Разград през последните 2 години познавам до болка проблемите на хората и винаги съм търсила начин да ги разрешавам. За мен не само града е Община Разград, но и всяко населено място. Ще работя в името на всеки човек в общината, млад или възрастен, заедно ръка за ръка, рамо до рамо“ – каза Хабибе Расим. Тя увери, че ДПС ще води интензивна и позитивна кампания и смята, че по този начин всяко послание към жителите на общината ще достигне до тях и ще ги увери, ме с отговорност и всеотдайност ще се направи всичко възможно да се постигне благоденствието на жителите й.

„Ще работя за това градът и населените места в общината  да бъдат едно кътче за живот и развитие на всички, младите хора да останат тук, да се развиват и да мечтаят в община Разград“ – завърши Хабибе Расим.

Али Назмиев представи и деветимата кандидати на ДПС за селски кметове като млади, амбициозни, можещи и с опит.

В отговор на въпрос на Разград 24/7 той обяви и целта в местния парламент: над 8 общински съветници.

Ето имената на кандидатите на ДПС за кметове на села и за общински съветници.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *