И втората „Арена на Титаните“ постигна успех: обедини малки и големи в подкрепа на 8-месечната Цвети, удобна кола ще вози болното дете до болниците

И второто издание на състезанието „Арена на Титаните“ постигна успех. То обедини малки и големи, участници и публика в подкрепа на 8-месечната Цвети, родителите на болното момиченце ще имат удобна кола, с която да го возят до болничните заведения, в които то се лекува.

11 669,80 лв. е сумата, събрана от такси и дарения в събота и неделя, когато в Градски парк-Разград се проведе детската „Арена на Титаните“ – съобщиха организаторите на събитието Ивелин Иванов, Мариян Иванов и Валентин Василев. „Сумата ще бъде използвана за закупуването на подходящ и комфортен автомобил, който ще бъде дарен и с който придвижването из различните клиники и болници в България да бъде облекчено…, доколкото е възможно това. Цвети бе истински герой и присъстваше през цялото време на Арената, усещайки положителната енергия на присъстващите. Пожелаваме й бързо възстановяване!“ – съобщиха още организаторите.

„А на всички наши приятели и съмишленици пожелаваме да следват сърцето и мечтите си винаги и по всяко време. Цялостната идея да има състезание с подобен характер на Арената на Титаните е именно всеки да надмине себе си и очакванията си на какво е способен в ситуация под адреналин. Ние, организаторите, се надяваме тази емоция да доставя удоволствие и удовлетворение, а не да предизвиква конкурентност. Несъмнено спортният хъс го има, и ние го виждаме, но повече ни очарова способността на децата (и на възрастните) да играят в отбор, да са сплотени и да си помагат.  Обединени от ДОБРОТО и стремежа да помагаме, организирахме един малък празник в град Разград и обещаваме това да не е последното състезание.“ – съобщават още Титаните.

Те анонсират че през пролетта на 2024 г. замислят още екипни игри:  FAMILY Arena of TITANS и ТИТАНИТЕ – WOMAN & MAN.

Още снимки вижте ТУК.

One Reply to “И втората „Арена на Титаните“ постигна успех: обедини малки и големи в подкрепа на 8-месечната Цвети, удобна кола ще вози болното дете до болниците”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *