За какво гласуваха двамата кандидати на балотажа в община Разград?

Двамата кандидати за Кмет на Община Разград, които достигнаха до балотажа, вече упражниха правото си на глас.

Независимият кандидат за Кмет Добрин Добрев пристигна пред секция №42 в ДГ”Детелина” в Разград заедно със съпругата си Таня Добрева. И двамата избраха да гласуват с хартиена бюлетина. След вота Добрев коментира:

„На първо място гласувах против омразата, против разделението и против страха. На следващо място гласувах за Разград, за това да продължи неговото развитие, да го направим по-чист, по-подреден, по-спретнат и по-хубав град, какъвто вярвам, че ще бъде след днешния ден. Искам да благодаря на абсолютно всички жители на общината, които ме подкрепиха, които ми гласуваха своето доверие. Няма да ги подведа.”.

Добрин Добрев допълни, че засега избирателната активност по-слаба от първия тур, което е нормално. „Но хубаво е времето, смятам, че разградчани ясно са разбрали посланията, които кандидатите са им дали и вярвам, че ще излязат и ще упражнят правото си на глас, за което искам да ги призова да бъдат активни. Гласувайте, защото този избор е изключително важен за развитието на нашия град.” – завърши Добрев.

За гласуването на кандидата на Коалиция Продължаваме промяната-Демократична България” съобщиха от пресцентъра на коалицията:

“Гласувах за Разград с амбиция и мащаб. Гласувах за Разград, обърнат смело към бъдещето. Това заяви кандидатът за кмет на Разград от “Продължаваме Промяната – Демократична България” Мирослав Грънчаров при упражняването на вота си.

Грънчаров призова хората да излязат и да гласуват, за да може Разград да се превърне в едно по-добро и модерно място за живеене, с ясна посока на развитие на много по-висока скорост.

“Мнозинството разградчани искат истинска промяна. Затова излезте и гласувайте за себе си, за бъдещето на децата си и за ясна посока на развитие на Разград”, каза още той.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *