Томболата от акцията „Бонбони за смет“ и награждаването от пролетното хигиенизиране ще се проведат във фоайето на Новия театър от 17,00 ч. днес

Община Разград информира, че във връзка с неблагоприятните метеорологични условия се променя мястото, на което ще се проведат томболата от акцията „Бонбони за смет“ и награждаването от кампанията по пролетно хигиенизиране. Вместо на площад „Независимост“ двете събития ще са във фоайето на Общинския културен център(Новия театър). Часът остава същият – 17,00 ч. днес, 9 май.

Припомняме на участниците в томболата, че трябва да носят талончетата, които получиха заедно с торбичката с лакомства, дадени им срещу събраният боклук на 20 април. Близо 300 деца се включиха в традиционната акция на Община Разград.

Във фоайето на Новия театър ще е и награждаването на най-активните участници в кампанията по пролетно хигиенизиране между 8 и 21 май в категориите: населени места, училища, детски градини, организации и фирми, гражданско участие. Те ще получат предметни награди.

Припомняме, че отново заради лошото време бяха отменени събитията, насрочени преди и след томболата  и награждаването – организираните от Областния информационен център колоездачна обиколка на обекти от европроекти и конкурс за рисунка на асфалт. Те ще се проведат в рамките на събитията, посветени на Първи юни – Денят на детето.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *