Защо си струва да заложите на Местната коалиция „БСП за България”, ВМРО –БНД?

Скъпи приятели и съмишленици ,

На 29 октомври вие ще упражните своето право на вот и ще гласувате за кмет и за общински съветници. Докато кметският избор протича в два тура, при евентуален балотаж, то изборът на съветници ще приключи още на първия тур. Защо си струва да заложите на Местната коалиция „БСП за България”, ВМРО –БНД?

  1. Тази листа обединява хора с максимално близки възгледи – истински патриоти на нашия град и на родния Разградски край. Хора с кауза, които вярват, че това е нашият общ дом, в който имат място всички – независимо от своите политически убеждения, етнос и религия!
  2. Местната коалиция предлага една добре балансирана листа, в която са намерили място широка палитра от специалисти и експерти в различни сфери – юристи, икономисти, инженерни кадри, педагози и т.н. А това не е без значение, когато трябва да се вземат различни решения и да се използват техните знания и опит в сфери, касаещи решения на местния парламент.
  3. В групата на местната коалиция са включени хора от всички възрастови групи – млади хора, които сега стартират професионалната си обществена кариера; представителите на средната възраст и хора с вече натрупан житейски опит. Едно балансирано съчетание между дързостта на младостта, с професионалния опит на средното поколение и житейската мъдрост на възрастното поколение.

И ако трябва да потърсим историческа аналогия в едно по-далечно минало, Общинският съвет силно наподобява Съвета на Старейшините!

Затова, уважаеми съграждани, ви призоваваме на 29 октомври да гласувате!

Призоваваме ви с вашия глас да подкрепите Местната коалиция „БСП за България, ВМРО – БНД“ с номер 68 в бюлетината.

С № 68 за съветници и №71 за независимия кандидат за кмет на община Добрин Добрев ще  продължим развитието на общината като добро място за живот и бизнес, ще осигурим бъдеще, стабилност и перспектива за общината и нейните граждани.

Местна коалиция „БСП за България“, ВМРО – БНД

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *