Дядо Коледа пристигна в Старческия дом

Председателят на Общински съвет-Разград Галина Георгиева бе гост на тържество в Дома за стари хора, посветено на Коледните и Новогодишните празници – съобщават от пресслужбата на местната управа.

От името на Кмета Добрин Добрев и от свое име тя поздрави 70-те потребители на социалната услуга и им пожела светли празници. „Във ваше лице всички ние виждаме своите родители, които са съградили не само това, което ползваме от материална страна, но и от това, което сме, като морални ценности. Община Разград полага усилия социалните услуги, които предлага, да са на ниво. Това че за тях има чакащи, говори за високо качество и за професионализъм“ – поздрави и социалните работници г-жа Георгиева.

Заедно с възрастните хора от Дома тя се наслади на празничния концерт, който изнесоха две формации. Първи на импровизираната сцена в социалната институция излязоха малчуганите от група „Дъга“ в ДГ“Лудогорче“ с учителки Мирела Мичева и Дилбер Мустафова, музикален ръководител Адриан Маджаров и танцов ръководител Магдалена Маринова и директор Светла Чавеева. Децата бяха подготвили и коледни картички, които раздадоха на възрастните хора. Малчуганите пък получиха сладки подаръци от Дядо Коледа.

След тях на сцената излязоха певици, танцьори и музиканти от Капански ансамбъл-Разград. След вълнуващите им изпълнения директорът на Дома за стари хора Айше Еюбова благодари на директора на Капанския ансамбъл Светослав Стойчев за това, че винаги се отзовават на поканите за участие в празниците на възрастните хора.

Още снимки вижте на Фейсбук страницата на Община Разград.

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *