Деца поздравиха за празника полицаите в Кубрат

В навечерието на 5 юли – професионалния празник на служителите от системата на МВР, доброволците към МКБППМН-Кубрат реализираха поредната проява от добротворческата инициатива „Един ден без джобни“ – съобщават от пресцентъра на ОДМВР-Разград.

От началото на годината по различни поводи ученическата инициатива увлича деца от различна възраст и ги учи на доброволчество без очаквания, т.е да правиш нещо заради емоцията, която те кара да се чувстваш значим и специален и да не чакаш нещо в замяна. Около идеята да остане траен и полезен подарък за хората от местното полицейско управление, които ежедневно полагат грижи за сигурността и спокойствието в обществото, участниците се спряха на стенен часовник, необходим аксесоар, който ни помага да бъдем точно и навреме където трябва.

Добротворците Хелин, Никол, Симге, Еге, Даниел, Ефе и Крисиан бяха приети от началника на РУ-Кубрат главен инспектор Йордан Йорданов и преживяха вълнуващи моменти в разговор с него. По време на престоя си в управлението видяха помещението за задържане, където пребивават арестуваните правонарушители и научиха важни неща за работата на униформените.

Освен стенен часовник, началникът получи още поздравителен адрес и снимка за спомен от предишни посещения на комисията  в управлението. В края на срещата кубратският секретар д-р Надие Карагьозова благодари на служителите за дългогодишното и ползотворно сътрудничество, а главен комисар Йорданов пожела след време в системата на МВР да постъпят  и бъдат колеги част от децата, посетили Районното управление.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *