Гурбетчии с дарение за детската градина в Бисерци: пари за беседка и лаптоп

Детска градина “Слънчо” в кубратското село Бисерци се сдоби с чисто нова беседка и с нов лаптоп, съобщават от пресцентъра на Община Кубрат.

Помощта дошла благодарение на младежи от селото, които от дълго време живеят и работят в Кралство Белгия, Кралство Нидерландия и Федерална република Германия. С дарената сума от 900 лв. ръководството решило да бъде закупена и монтирана в двора на градината нова беседка, а с  останалата сума бил закупен и лаптоп, който ще се използва от учителите в процеса на работа с малчуганите. Новите придобивки са закупени, тъй като към момента децата и персонала наистина имали нужда от тях. Ръководството и персонала на детската градина, начело с директорката Несрин Салиева,  изказаха огромни благодарности към всички дарители. “Изключително сме доволни и трогнати от този мил жест, наистина се нуждаехме от лаптоп и беседка. Страхотен пример и нека всички да са живи и здрави”, сподели  Несрин Салиева. Монтирането на беседката е приключило днес.

Дарителите са: Теннур Мехмедов, Бирджан Бекиров, Ахмед Амед, Бирхан и Мелис Максудови, Алтанай и Айсун Осман, Алган Осман, Исмаил и Меляхат Мурадови, Дениз и Мелис Мурадови, Нихат и Ралица Муртазови, Христо Маринов, Айхан и Дениз Хюсеинови, Кенан и Фиген Лятифови, Кяшиф и Джелан Лятифови, Осман и Айше Османови, Айхан и Елиз Хасанови, Осман Осман, Сезай Исмаилов, Серхан Ахмед, Шенер и Ирена Кемалединови, Ерай Мехмедов, Бирсен и Сибел Халилови, Шенол и Берсен Исмаилови, Йозер Ахмед, Вели Юсуфов и Музафер и Севинч Кяшифови.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *