В Лозница е първото заседание на местен парламент от новия мандат, в Разград клетвата е следващия вторник

Областният управител Владимир Димитров насрочи първите заседания на новоизбраните Общински съвети в областта. На учредителните заседания председателите на Общинските избирателни комисии ще обявят решенията си за избор на представители на местната власт в Мандат 2023-2027 г., а местните парламентаристи, общинските и селските кметове ще положат клетви, ще бъдат избрани и председатели на Общинските съвети.

Първи се събират утре, 7 ноември, общинските съветници в Лозница. Първото им заседание започна от 10.00 часа, гр. Лозница, ул. „Ивайло“, № 1, в сградата на ЦПЛР – ОДК – зала 201.

Първата сесия в Община Цар Калоян е също утре, 07.11.2023 г. /вторник /, но от 14.00 часа в сградата на ЦНСТ, ул. „Христо Ботев“, № 11, гр. Цар Калоян.

На 8 ноември, сряда, има три заседания на местни парламенти. От 10.00 часа е първата сесия на Общински съвет-Кубрат, тя ще се проведе в Ритуалната зала на читалище „Св. Св. Кирил и Методий“, гр. Кубрат;

От 11.00 часа е първата сесия на Общински съвет-Исперих. Тя ще е в сградата на общинска администрация Исперих – залата на общинския съвет.

От 14,00 ч. пък е заседанието на местния парламент в Самуил, то ще се проведе в Заседателната зала на Община Самуил.

В четвъртък, 9 ноември, е първата сесия на Общински съвет-Завет. Тя започва в 10.00 часа в Заседателната зала на Община Завет.

Общински съвет-Разград от Мандат 2023-2027 г. ще се събере за пръв път следващия вторник, 14 ноември. Първата сесия започва в 10,00 ч. в залата на 11 етаж в сградата на Общинска администрация.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *