Бюлетините дойдоха, не е ясно колко са

Днес трите общини в област Разград, в които в неделя – 5 октомври – предстои втори тур на местните избори – Разград, Исперих и Кубрат, получиха бюлетините и останалите изборни книжа и материали от техническия екип от Областна администрация Разград. Това съобщават от пресцентъра на Областна администрация.

Балотажи предстоят в община Разград и в седем населени места в общината – Гецово, Осенец, Побит камък, Пороище, Радинград, Раковски и Ясеновец; в исперихското село Драгомъж и в кубратските села Каменово и Юпер.

Пломбата на специализирания автомобил, с който бюлетините бяха централизирано доставени от печатница в град София под полицейска охрана, беше свалена в присъствието на областния управител Владимир Димитров, ръководителя на техническия екип Светлин Симеонов и представители на съответните общински администрации и общински избирателни комисии.

Утре бюлетините и другите изборни книжа и материали ще бъдат раздадени по избирателните секции от общините, съвместно със съответните общински избирателни комисии.

От Областна администрация не обявиха броя на бюлетините.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *