БСП обяви кандидата си за кмет на Разград

БСП-Разград обяви подкрепата си за кандидатурата на Добрин Добрев за кмет на Община Разград.

Това стана на заседание на Общинската конференция на БСП-Разград вчера, 2 септември – съобщават от пресцентъра на общинската структура на социалистите

На конференцията са разгледани и приети отчетите на кмета на общината и на ръководителя на групата съветници на БСП за изпълнение на програмата за управление за мандат 2019 – 2023 г.

Делегатите на конференцията единодушно подкрепили кандидатурата на Добрин Добрев за кмет на Община Разград и подредили пълна листа с кандидати за общински съветници. Утвърдени са били и кандидатурите за кметове на населени места.

От БСП-Разград допълват, че ще се борят за спечелване на предстоящите местни избори с най-добрите кандидати – хора от всички възрасти с активна гражданска позиция, представители на различни професии и доказали се експерти в своите среди, с което цели увеличаване броя на общинските съветници, които активно да работят за всички жители на Община Разград.

Добрин Добрев е на 37 години, юрист по образование, заместник-кмет на Община Разград от 2019 г., общински лидер на БСП. Работил е като младши експерт в Бюро по труда-Разград, асистент в инспекционната дейност в Дирекция “Инспекция по труда“-Разград, младши експерт „обществени поръчки“ и юрисконсулт „обществени поръчки“ в Община Разград и главен юрисконсулт в Община Попово.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *