Али Алиев, кандидат за кмет на с. Мортагоново: Ще работя за вас и за по-доброто бъдеще на децата ни

Ще работя за вас и за по-доброто бъдеще на децата ни. Това заяви кандидатът за кмет на село Мортагоново от “Продължаваме Промяната – Демократична България” Али Алиев при срещата си с жители на селото. Той заяви, че ще работи не само за решаване на най-наболелите въпроси, а и за развитие на селото така, че то да стане едно по-добро място за живеене.

На срещата присъстваха и кандидатът за кмет на Разград от ПП-ДБ Мирослав Грънчаров, кандидатите от листата за общински съветници от ПП-ДБ в Разград Божидар Божков и Онур Гьочгелди и народният представител от ПП-ДБ Антоанета Цонева.

“Заедно с Али ще развиваме селото и ще запазим хората тук. Ще увеличим и ще осигурим достатъчно средства за нова инфраструктура за селата. Ще подобрим транспортната свързаност с Разград, ще възстановим всяка една чешма във всяко село”, каза Грънчаров.

Божков и Гьочгелди изразиха позицията си, че трябва да има силен общински съвет, който да работи в екип с кметовете  на селата. Те са категорични, че с подкрепата на общинския съвет, проблемите на разградските села могат бързо да бъдат решени.

Антоанета Цонева  призова жителите на Мортагоново да дадат своята подкрепа на Али Алиев, защото бъдещето е пред него и е готов да поеме отговорността за развитието на селото.

“В политиката е много важно да можеш да застанеш с чисто сърце и лице и с този капитал да влезеш в битка за по-доброто бъдеще на родното си място. Младостта, характерът и мотивацията на Али позволяват именно това”, каза още тя.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *