Д-р Валентин Василев: Горд съм всеки ден да показваме това, което сме направили

„Всеки път, когато застана пред хората, имам удоволствието и гордостта да покажем това, което сме направили, всеки ден капка по капка, снимка по снимка обект по обект.”. Това заяви кандидатът за кмет на Община Разград за втори мандат д-р Валентин Василев на официалното представяне на кандидатите за местна власт от Североизточна България – областите Шумен, Разград, Търговище, Силистра и Добрич.

Пред пълната зала „Арена Шумен” д-р Василев благодари на премиера Бойко Борисов за доверието и възможността да води отново отбора на Разград на най-силната и голяма партия в град Разград.

Д-р Василев отправи благодарност и към всички, които са му повярвали преди 4 години и с които заедно бе пометена червената крепост Разград. „Колкото повече работим и ставаме по-добри, толкова се усилва напрежението срещу нас, но този път отново ще ги бием на изборите” – заяви още д-р Василев.

На представянето присъстваха и приветстваха кандидатите за местната власт от Североизтока премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов, вицепремиерът Томислав Дончев, финансовият министър Владислав Горанов, евродепутатът Емил Радев, народни представители от ГЕРБ, активисти от партията от петте административни области.

В програмата участваха със свои изпълнения Капански ансамбъл – Разград и певицата Силвана Ангелова.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

One Reply to “Д-р Валентин Василев: Горд съм всеки ден да показваме това, което сме направили”

  1. Около жилищните блокове е ужасно.
    Запечатаха извора на Ючкурналията,чешма,вместо да положат грижи за нея.
    Часовниковата кула не работи от години!
    Изсякоха дърветата , оголиха града!
    Е,и?!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *