Добрин Добрев: В името на хората БСП ще търси общ език с други партии в Общинския съвет

Уважаеми съграждани и жители на община Разград,

Искрено благодаря на всички вас, които в изборния ден излязохте от дома си и гласувахте! В резултат на вашия вот, Разград се сдоби с един многоцветен местен парламент, в който нито една политическа сила няма доминиращо влияние. Аз приемам това за добър знак. Защото нашият град няма цвят! Нямат цвят и селата ни! Длъжни сме да намерим общ език с всички колеги в името на хората, които живеят тук и очакват от нас да работим за тяхното общо благо. От своя страна ви гарантирам, че моята политическа сила ще направи всичко възможно това да се случи.

Позволявам си да благодаря лично на всички членове и симпатизанти на БСП. Излишно е да ви казвам, колко много се вълнувах в тази кампания. Участвал съм активно и в други кампании, но тази беше особено важна за мен, защото за първи път я ръководех. Избрахме позитивния тон, не очернихме никого и разговаряхме разбираемо и човешки с всички. Аз съм на 33 години и поех огромната отговорност да оглавя моята партия в Разград. Благодаря ви, че ми повярвахте!

Имах удоволствието да работя със страхотния екип кандидати за общински съветници от листата на Коалиция „БСП за България”.  На тях искам да кажа: „Скъпи приятели, за мен бе чест да бъда част от вашия отбор!”. Вече имах случай да ви споделя, че моята партия плавно сменя поколенията. Тя предложи на разградчани цяла плеяда енергични, образовани и сериозни млади хора. Уважаеми съграждани, запомнете добре техните лица.  Защото те са бъдещето на Разград!

След броени дни предстои вторият тур, който ще определи кой ще заеме кметския стол в община Разград. Призовавам всички вас да излезете отново и да гласувате. Добре познавате Денчо Бояджиев, а за 4 години се убедихте на собствен гръб до какво води липсата на управленски качества. Ще добавя само едно: Той е единственият човек, който може да намери общ език с всички – както в града и селата, така и в шарения местен парламент. Единственият, който в този важен момент, може да извади Разград от безвремието! 

С уважение,

Добрин Добрев

Лидер на БСП в Разград

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

2 Replies to “Добрин Добрев: В името на хората БСП ще търси общ език с други партии в Общинския съвет”

  1. Ветеринаря ви изплати милионния кредит и вече идвате на чистичко, за нови далаверки. Когае намирал общ език я пак? Кога БСП са намирали общ език в общинския съвет, я пак? Попиляния център по чие време беше зграБен, я пак? Шишеджам къде отидоха и защо, я пак? Управленческите качества къде ти учите, на вилата на Пчелина ли? Я пак?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *