Денчо Бояджиев: Гласувам за това Разград да си върне мястото в редицата на успелите български градове

„Гласувам за това, че Разград трябва да си върне името, мястото в редицата на успелите български градове, защото, за съжаление, през последните 4 години имаше регрес. Надявам се, че всички хора които са ме подкрепили, споделят тази идея, те го заслужават, Разград го заслужава, децата на Разград го заслужават”.

Това заяви кандидатът на БСП за кмет на Община Разград Денчо Бояджиев малко сред като гласува в секция №35 в сградата на ОУ”Васил Левски”-Разград. Той пристигна там заедно със съпругата си Димитричка, сина Станимир и дъщерята Деяна. Не им се наложи да чакат, тъй като нямаше други избиратели пред секцията.

След като пусна бюлетината си Бояджиев коментира още, че се надява, че следващите 4 години под негово ръководство ще бъдат благотворни и успешни за Разград.

На въпрос дали има информация за изборни нарушени в деня за размисъл и в деня на вота Бояджиев отговори, че в Ясеновец се организират „спонтанни” мероприятия, има закани и заплахи, че се чакат 1600 гласа оттам, „но времето ще покаже”. „Какъв е смисълът” – отговори пък Бояджиев на следващия въпрос дали за това е са подадени сигнали.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *