Айлин Дахилова от „Български възход“: „Разчитаме на феърплей, ще водим кампания от народа за народа“

„Разчитаме на една много честна кампания, както казват в спорта – на феърплей“. Това заяви на откриването на предизборния щаб на Партия „Български възход“ водачът на листата с №15 в бюлетината Айлин Дахилова. Щабът не намира на ул. „Марин Дринов“№1, до магазин „Воден свят“, ще бъде отворен постоянно по време на предизборната кампания, там ще има непрекъснато представител на политическата сила, който ще разговаря с хората, които го посетят.

Кампанията ни ще бъде от народа за народа – категорична бе Айлин Дахилова. Според нея на хората им е омръзнало вече да слушат витиевати и изпразнени от съдържание фрази. „Никой до този момент не иска да чуе тяхната болка, за да работи точно и конкретно за техните желания, за техните проблеми. Мисля че наистина с разум ще бъде постигнат успех, на който се надява цяла България“ – обясни още Айлин Дахилова.

Тя допълни, че за нея е чест да води листата на „Български възход“ за 18-ти Разградски избирателен район не само защото е родом от този край, а и защото лично генерал Стефан Янев е гласувал доверие на нея и на екипа, с който работи.

Офисът бе открит след освещаване, извършено от отец Дмитрий Терзи.

На церемонията присъства и втората в листата на „Български възход“ Вяра Николова, симпатизанти на политическата сила.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *