Бащи и деца в град Разград с инициатива, за да усмихнат мама за Осми март

В навечерието на най-женската седмица бащи и техните деца участваха в споделено пространство и заедно изработиха подарък на мама. Събитието се организира от Академия за развитие на интелекта – Амакидс град Разград и в него взеха участие 23 деца и техните бащи, батковци и каки – съобщават от организацията.
 Със съвместни усилия и ръководени от треньорите в обучителния център: г-жа Тодорка Захариева и г-жа Сесил Басри бащате и курсистите от академията старателно декорираха гипсова фигурка и рамка за снимка.
Екипът на академията инициира и активно подкрепя дейности, чрез които да насърчи активната комуникация в семейството, чрез което заздравя отношенията и повишава нивото на комуникацията между децата и техните родители. Под звуците на музика, в сладки раздумки се получиха прекрасни изработки.
Децата и родители апелираха инициативата и споделиха, че подобни активности трябва да бъдат по-чести и да се превърнат в традиция, тъй като това е възможност да прекарват повече време със своите деца.
Амакидс Разград предлага широка гама от обучителени курсове за деца на възраст между 5 и 16 години, насочени в няколко направления, с цел повишаване техния интелект и допълвайки образователната система, чрез внедряване на нови и иновативни знания у подрастващите. Сред тях с особен интерес в града са курсовете по подготовка за училище, ментална аритметика и математика.
През лятната ваканция ще се провеждат и целодневни занимания за децата, за да предложи на жителите на лудогорския град алтернативна възможност за подкрепяща среда на подрастващите, чрез допълване и надграждане на учебния материал, творчески ателиета, групови работи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *