Много изненади от дует „Аморе”на концерта им на 3 октомври

Най-младият български дует „Аморе” кани разградчани на концерт на 3 октомври и обещава много изненади.

Глория и Иван Пенчеви, които са двойка и в живота, продължават традицията на българската естрадно-шлагерна песен. На сцената на Общинския културен център те ще представят както песни от първия си албум „Душите си раздаваме”, така и нови песни. Двамата разказват, че са включили Разград в турнето си „От сърце и душа”, защото имат сантименти към града, преди 4 години тук са участвали в голям концерт с Маргарита Хранова.

И сега няма да са сами на сцената. В концерта им ще участва Фолклорен танцов ансамбъл „Найден Киров” и балет „Електра” от Варна. Ще има и разградско участие – млади изпълнители от Школа по изкуствата „Енджой мюзик”, деца от ОУ”Отец Паисий”, ОУ”Васил Левски” и ОУ”Никола Икономов”.

Освен песни на дуета, от сцената ще прозвучат и големи български хитове, за които са откупени правата за изпълнение като „Някога, но не сега” на дует „Ритон”. За пръв път ще прозвучи и „Цингарела” на „Сребърни крила”, но с нов аранжимент на Пламен Велинов и с нов текст на Петър Москов.

Глория и Иван Пенчеви са солисти в Държавна опера-Русе. Те разказват, че кръстник на техния дует е Тончо Русев, на концерта в Разград ще прозвучат и негови песни, а публиката също ще може да пее с изпълнителите на сцената.

Концертът „От сърце и душа” е от 19,00 ч. на 3 октомври. Билети можете да си купите от касата на ОКЦ(Новия театър), те са на цени от 10 и 15 лева.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *