Синовете на Тервел Пулев и Мариян Огнянов се явиха на кастинга на „Лудогорец”

Повече от 130 деца от цялата страна, набор 2009 и 2008, се явиха за обявения от ПФК Лудогорец кастинг за млади таланти – съобщава клубният сайт. След прецизен анализ на показаното ще бъда подбрани най-добрите, които ще се присъединят към Академията на клуба.

Кандидатите преминаха през физически тестове и игрови форми, за да докажат, че имат нужните заложби, умения и качества да станат част от школата на най-успешния проект в българския футбол през последните години. Техните изяви бяха внимателно наблюдавани от треньорите на подрастващите в клуба.

Одобрените ще бъда уведомени лично до края на юни. Благодаря на всички, които се явиха на нашия кастинг. На тези, които няма да бъдат привлечени в Академията на клуба, ще пожелая да не спират да работят и да развиват качествата си. Най-важно е обаче да продължат да се занимават с футбол и да го обичат, защото е най-великата игра”, заяви след края на кастинга директорът на детско-юношеската школа на “орлите” Радослав Комитов.

Сред участниците в кастинга са били и синовете на известния български боксьор Тервел Пулев на футболиста Мариян Огнянов.

Калоян Пулев се яви заедно с футболен агент, младата надежда бе впечатлена от базата на шампионите. „То такива терени няма други в България” – каза Калоян Пулев пред клубната телевизия.

Даниел Огнянов пък бе заедно с баща си – първият футболист от български отбор, вкарал гол в групите на Шампионска лига. Мариян Огнянов разказа, че досега синът му е тренирал в школите на отборите, в които той е играел, решили да се явят на кастинга на „Лудогорец”, защото разбрали, че тук се работи много добре с малките футболисти.

Loading

One Reply to “Синовете на Тервел Пулев и Мариян Огнянов се явиха на кастинга на „Лудогорец””

  1. И синът на Ясен Петров е тук,да тук са само връзкари и синчета на заможни родители.А за треньорите нямам думи,е затова от тук няма да излезе нищо.Факт.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *