Севгин Шукри: Време е за нов етап от демократичното развитие на България – за единство на нацията

Севгин Шукри е кандидат за народен представител от листата на Движението на права и свободи в Разградски регион. Ето неговото обръщение към избирателите:

Уважаеми приятели и симпатизанти на Движението за права и свободи,

Живеем в условия на трудни за всички нас времена на перманентни кризи в здравната, социалната, икономическата и политическата сфера, когато повече от всякога се нуждаем от добри дела, както и от това нашите права и свободи да бъдат закриляни. За да сме в крак с ускорено развиващия се динамичен свят, изпълнен със своите предизвикателства, то нашата задача е ежедневно да бъдем пазители на мира, стабилността и сигурността в страната и да защитаваме правилното функциониране на устоите на демокрацията.

За Движението за права и свободи властта не е била никога самоцел, тя е средство за реализиране на идеи, както и възможност да бъде в подкрепа и полза на хората. Над 30 години ДПС е водела стабилна държавна политика в България и в следващите си години поведението й ще бъде основано на конструктивен диалог в полза на държавността и единство на нацията. В основите на ДПС е заложена философията на заедността, в която всеки отстоява своята идентичност, като с общи усилия ние градим нашето по-добро бъдеще тук и сега в нашата мила Родина България.

Ние сме платили много висока цена за свободата и демокрацията в България. Кандидат-президентската ни двойка Мустафа Карадайъ и Искра Михайлова имат огромен потенциал, те са символ, олицетворяващ обединението на нацията. Забележете предизборната кампания, която води Движението за права и свободи, стартът за държавността бе даден от столицата на Европа – Брюксел, след което продължи в историческите столици на България – София, Видин, Велико Търново, Плиска и т.н., в които миналото се среща с бъдещето. Е, това не е ли добър знак, че е дошло време за нов етап от демократичното развитие на България – за единство на нацията.

Именно единство е нужно на нацията, а не разделение, затова ви призовавам на 14.11.2021 г. да покажем своето единство като гласуваме с бюлетина №17.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *