ПП-ДБ закриха кампанията си с „Империята на мюзикъла”

С поглед към европейската култура завършва предизборната кампания на Коалиция „Продължаваме промяната-Демократична България”. Кандидатът за кмет Мирослав Грънчаров и кандидатите за общински съветници от листата с №66 в бюлетината подариха на разградчани спектакъла на Държавна опера-Русе „Империята на мюзикъла”.

Преди музикантите, певците и балетистите да излязат на сцената кандидатът за кмет Мирослав Грънчаров обобщи пред съмишлениците си кампанията за ПП-ДБ като изключително позитивна, изключително динамична и много смислено подредена. Той призова всичките 650 човека в залата на Общинския културен център до края на кампанията да намерят време да отворят телефона си и да потърсят 10 човека, с които не са говорили и да им обяснят, че с №66 могат да гласуват за себе си. „Моля да го направите, защото това е обща бройка от 6500 човека, който ще разберат, че ние сме най-добрите, най-смислените и тези, които вършат работа.” – каза Грънчаров. Той призова за аплодисменти за листата от кандидати за общински съветници, наричайки ги „нашият екип”.

С апел към публиката да се поддържат хората на изкуството пък се обърна директорът на Русенската опера Пламен Бейков. „Имате прекрасен град, прекрасна зала, прекрасна театрална сцена. С това, че излязох в сценичен костюм, пледирам да поддържате хората на изкуството. В много голяма степен зависи от това на кои хора ще дадете своето доверие, защото тези, на които дадете доверие, ще се погрижат за това вашите деца да се възпитават в идеалите на европейската култура, чиито представители сме ние като оперен театър.” – заяви Бейков.

Публиката в залата се наслади на откъси от популярни мюзикъли като „Моята прекрасна лейди”, „Уестсайдска история”, „Кабаре”,  „Ах, този джаз”, „Котките”, „Фантомът на операта” и други.

Спектакълът е със специалното участие на Цена Коев и  Никола Здравков и на солистите на Русенската опера Кремена Ганчева, Преслава Великова, Александър Баранов, Пламен Бейков, Стилян Цветков, Стоян Стоянджов, с участието на Оркестъра на Държавна опера-Русе с диригент Димитър Косев, както и на Балета на Държавна опера-Русе с художествен ръководител Всела Василева.  Концертмайстор – Светлана Памукчиева.

Още снимки вижте ТУК.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *